Mozaik Pasta
Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram petibör bisküvi
- 100 gram tereyağı
- 1 çay bardağı iri kıyılmış (ceviz, fındık, fıstık hangisi varsa)
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Petibör bisküvileri iri iri kırın, bir tavada tereyağını eritin ocaktan alın.
- Diğer gereçleri ekleyin ve karıştırın .
- Ardından bisküvilerin üzerine döküp karıştırın, kek kalıbına streç sinema serin ve karışımı dökün, streç sineması üzerine de kapatın ve buzluğa donmaya bırakın.
- Yaklaşık 2-3 saatte donmuş olur, servise 15-20 dk dolaptan çıkarmanız kâfi olacaktır.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








