Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kedili
  • 3 su bardağı süt
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 buçuk yemek kaşığı un tepeleme
  • 1 paket labne (200gr)
  • 1 paket vanilya

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı kakao

Kedi dillerimizi ıslatmak için;

  • 1 paket nescafe üçü bir arada
  • Yarım bardak süt
  • Yarım bardak su

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları bir tencereye kırın. Çırpın.
  2. Bir bardak toz şeker ilave edin.
  3. 3 buçuk yemek kaşığı unuda ekleyin.
  4. Son olarak sürüde ek ederek daima karıştırarak pişirin.
  5. Pişen muhallebimize vanilyanızıda ekleyin.
  6. Muhallebi soğuduktan sonra labne peynirinide kremamızın içine ek ederek blendırdan geçirin.Kremamız hazır.
  7. Yarım bardak suyu ve yarım bardak sütü derin bir kaba alın.
  8. Sonra bir paket nescafe üçü bir ortada ek edin.
  9. Tepsimizin tabanına streç sinema seriyoruz.
  10. Muhallebiyi tabanını örtecek kadar döküyoruz.
  11. Kedi lisanlarını ıslatıyoruz ve kalıbımıza döktüğümüz kremamızın üzerine sırayla diziyoruz.
  12. Üstüne tekrar muhallebi döküyoruz.
  13. Aynı süreci yapıp streç sineması kapatıyoruz baton kalıpta yapacaksanız bu süreci üç kat olana kadar tekrarlıyoruz.
  14. Dolapta en az 8 saat bekletiyoruz.
  15. Sonra düz bir servis kabına karşıt çevirerek alıyoruz.
  16. Üstüne kakaomuzu eliyoruz ve servise hazır deneyecek olan herkese kolaylıklar diliyorum.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yufka Böreği
Limonlu Cheescake
Hurmalı Kuruyemişli Bar (Efsane)
Ezmeli Kebap (Közlenmiş Sebzeler İle Tam Bir Lezzet Şöleni)
Köri Soslu Tavuk Dönerli Fırın Sütlü Patates
Pirinç Salatası (Basmati Pirinç )
Hdabla | © 2025 |