Zebra Kek (Kolay Ve Lezzetli)

Zebra Kek (Kolay Ve Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı un
  • 1 tepeleme çay kaşığı karbonat
  • 2 yemek kaşığı kakao

Zebra Kek (Kolay Ve Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kapta yumurta ve toz şekeri 4 dakika mikserle çırpın.
  2. Ardından kakao hariç başka gereçleri ekleyip 3 dakika daha çırpın.
  3. Sonra hamurun yarısını öteki bir kaba alın bir adedine 2 yemek kaşığı kakao ekleyip çırpın.
  4. 26 santimlik fırın tepsisini yağlayın bir kepçe sade hamurdan koyun üzerine bir kepçe kakaolu hamurdan koyun.
  5. Bu formda tam ortaya gelecek biçimde bir sade bir kakaolu hamurdan koyun ve sonra çöp şiş ile tabanından başlayıp kenardan ortaya gerçek gelin bir kaç yerinden çöp şiş ile tabanından başlayıp ortaya hakikat gelin.
  6. Önceden uygunca ısınmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun.

Zebra Kek (Kolay Ve Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahveli Keşkül
Vişne Dolgulu Çikolatalı Kup (Videolu)
Puf Puf Poğaça
Kekstar Muffin
Sütlü Biber Kızartması
Muzlu Karemelli Muhallebili Tatlı
Hdabla | © 2025 |