Çıtır Kabak

Çıtır Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet kabak
  • 1 su bardağı un
  • 1 çay bardağı mısır nişastası
  • 1 paket kabartma tozu
  • Sade soda

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Çıtır Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabaklar soyulup istediğini halde dilimleyin.
  2. Un, mısır nişastası ve kabartma tozunu bir kapta karıştırın başka bir kaba sodayı dökün.
  3. Kabakları evvel un karışımına sonra sodaya batırıp, ısınmış yağa dizin. Ben az yağda artlı önlü çevirerek pişirdim. Pişince tuz serptim yoğurtla servis yaptım. Afiyet olsun🎀

Çıtır Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Ölçülü Pankek Tarifi
Ayva Tatlısı (Damak Çatlatan Lezzet)
Lokanta Usulü İşkembe
Yaban Mersinli Kek
Muhallebili Tart Kek
Fındıklı Tatlı
Hdabla | © 2025 |