Az Ölçülü Pankek Tarifi

Az Ölçülü Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- Yarım su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı sıvı yağı
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 su bardağından 2 parmak eksik un
- Yarım paket kabartma tozu
- Yarım paket vanilya
Az Ölçülü Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yumurta ve şeker güzelce çırpılır.
- Üzerine süt ve sıvı yağı ek edilir.
- Son olarak elenmiş un vanilya ve kabartma tuzu ek edildikten sonra güzelce karıştırılır.
- Homojen hale geldikten sonra kızgın yapışmaz tavada orta ateşte bir kaşık yardımıyla form verilerek artlı önlü pişirilir.
- Dilediğiniz meyve ve sosla servis edilir afiyet olsun.
Az Ölçülü Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
