Ispanaklı Poğaça

Ispanaklı Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta (sarısı üzerine)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 kase yoğurt
  • 1 kg küçük doğranmış ıspanak
  • 1 kase rendelenmiş kaşar
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3,5 su bardağı un

Ispanaklı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanakları temizleyip küçük doğrayalım, hamuru yoğurcağımız kaba yumurta akı ,yoğurt ,sıvı yağ ,tuz ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım.
  2. Daha sonra ıspanak ve kaşar ek edip güzelce yoğuralım ,mandalina büyüklüğünde kesimler koparıp elimizle yuvarlayalım.
  3. Yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı yerleştirelim.
  4. Yumurta sarısı sürüp evvelden işitilmiş 180° fırında kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.

Ispanaklı Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu)
Tereyağı Mercimek Çorbası ( Lokanta Usulü)
Pratik Ve Kusursuz Ekmek
Kral Tacı Kuzu Kaburga
Mayalı Düğüm Poğaça
Pekmezli İrmik Helvası
Hdabla | © 2025 |