Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu)

Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kuru fasulye
  • 1 çay bardağı nohut
  • Yarım et sucuğu (dana sucuk )
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı dolusu salça

Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Geceden ısladığımız kuru fasulyeyi be nohutları tencereye alalım üzeri geçene denk su ekleyip kısık ateşte pişirelim.
  2. Et sucuğunu ve kuru soğanı yemeklik doğrayalım ,önce kuru soğanı tencereye alıp kavuralım ,kavrulan soğanların üzerine sucukları da ekleyelim kavuralım.
  3. Üzerine 1 yemek kaşığı salçayı da ekleyip salçanın kokusu çıkana kadar kavuralım harçın üzerine 4 su bardağı suyu da ekleyip kaynamaya bırakalım.
  4. Kaynayan suya fasulye ve nohutu ekleyip tuz ekleyip tekrar kaynamaya bırakalım kaynayan yemeğin altını kapatıp servis edelim afiyet olsun.

Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tahinli Cevizli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Yaş Pasta
Bisküvili Pasta
Kakaolu Kek
Etsiz Çiğ Köfte Tarifi (Videolu)
Bademli Kurabiye
Çok Kolay Patatesli Rulo Börek
Hdabla | © 2025 |