Zeytinyağlı Taze Fasulye (Çiğden)

Zeytinyağlı Taze Fasulye (Çiğden) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo taze fasulye
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 3 büyük domates
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 yemek kaşığı yemeklik tatlı toz biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Zeytinyağlı Taze Fasulye (Çiğden) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeleri uygunca yıkayın. Ayıklayın. Lokmalık bölün.
  2. Soğanları küp küp doğrayıp bir kaba alın.
  3. Domatesleri küp küp doğrayıp bir kaba alın.
  4. Bir tencerenin içine sırasıyla zeytinyağı, soğan, fasulye ve domatesleri ekleyin.
  5. Üzerine toz biber ve tuzu ekleyin.
  6. Ocağa alıp altını açın.
  7. İyice hışırdamaya başlayınca bir cins karıştırın.
  8. Suyu az gelmiş ise bu kademede şu ekleyebilirsiniz.
  9. Kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Sebzeler özleşip yumuşayınca yemeğe hazır. Afiyet olsun ☺.

Zeytinyağlı Taze Fasulye (Çiğden) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Torta Nua ( Muhallebili Kek)
Krepli Tavuk
Fırında Baby Patates
Un Helvası
Şeker Fasülye (Kuru Fasulye)
Kahvaltılık Fit Marul Dürüm Sandviç
Hdabla | © 2025 |