Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram taze fasulye
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 büyük uzunluk patates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • Yarım su bardağı zeytin yağı
  • 1,5 su bardağı su

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pişirme yapacağımız derin bir tencerenin en altına yemeklik doğranan soğanları ekleyin.
  2. Soğanların üzerine küp küp doğranan patatesler, daha sonra salça ve ezdiğiniz sarımsağı ekleyin.
  3. Ayıklayıp doğradığımız fasulyeleri, en son yemeklik doğranmış domatesleri koyup, tuzunu şekerini ve yağını ekleyin.
  4. 1,5 su bardağı suyunu da ekleyip orta büyüklükteki ocağın altını kısık bir halde hiç karıştırmadan yavaş yavaş pişirelim. Oda sıcaklığında tüketelim.

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Rulo Börek
İmam Sarığı
Kabak Yemeği Tarifi (Videolu)
Zeytinyağı Sarma Tarifi (Tokat Yapraklı)
Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği
Arpa Şehriye Salatası
Hdabla | © 2025 |