Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği

Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler
- 2,5 su bardağı karabuğday unu
- 2 su bardağı ılık su
- 1 adet yumurta akı (sarısı üzerine)
- 1 yemek kaşığı silme karnıyarık otu tohumu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 paket kuru maya
Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sıvı gereçleri karıştırma kabına alın. (ılık su, yumurta yumurta akı,zeytinyağı)
- Karıştırma kabının içine maya,,karabuğday unu ve karnıyarık otu tozunu ekleyin, tekrar yoğurun.
- Mayalanmaya bırakın (30 dakika).
- Ellerin ıslatıp biçim ver tepsiye dizin.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin.
Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









