Yumurtalı Ispanak

Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo ıspanak
  • 2-3 adet yumurta
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Pulbiber
  • Toz kırmızıbiber
  • Tuz

Yumurtalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı piyazlık doğrayalım ,tereyağı ve sıvı yağını tencereye alalım.
  2. Üzerine doğradığımız soğanları ekleyelim soteleyelim daha sonra doğradığımız biberi ek edelim.
  3. Biber ve soğan sotelenirirken üzerine baharat ve tuzu ek edelim.
  4. Güzelce yıkayıp doğradığımız ıspanakları da ekleyip kapağı kapalı bir formda ıspanakların sönmesini sağlayalım.
  5. Daha sonra karıştırarak ıspanakları kavuralım piştiğiğinde emin olduğumuz vakit üzerine yumurtasını kıralım.
  6. Yumurtayı kişi sayısına nazaran artırabilirsiniz.
  7. Kayısı kıvamı da seviyorsanız çok az bu formda pişirin tam pişmiş seviyorsanız biraz daha fazla pişirin. Deneyenlere afiyet olsun❤️.

Yumurtalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Orman Meyveli Torta Nua ( Muhallebili Kek)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Tarçınlı Rulo
Fırında Makarna (Su Böreği Tadında)
Beşamel Soslu Mantar
Çikolatalı Damat Pastası
Şekersiz Hurma Topları
Yeşil Mercimekli Sebzeli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet