Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet)

Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşığı yulaf
- 50 gr kıyma
- 1 küçük soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 yemek kaşığı yulaf az az su eklenerek ocakta yumuşayana kadar karıştırılır.
- Salça yağ ile kavrulup sulandırılır.
- Soğanlar kıyma ile kavrulur.
- Sırası ile yulaf üzerine yoğurt ,salça ve kıyma harcı eklenerek servis edilir.
- Dilerseniz üzerine ceviz maydanoz da lezzet katıyor.
Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





