Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet)

Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yulaf
  • 50 gr kıyma
  • 1 küçük soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber

Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yemek kaşığı yulaf az az su eklenerek ocakta yumuşayana kadar karıştırılır.
  2. Salça yağ ile kavrulup sulandırılır.
  3. Soğanlar kıyma ile kavrulur.
  4. Sırası ile yulaf üzerine yoğurt ,salça ve kıyma harcı eklenerek servis edilir.
  5. Dilerseniz üzerine ceviz maydanoz da lezzet katıyor.

Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Çiftlik Köfte
Fırında Patatesli Güveç
Çalışan Kadının Yarın Akşamki Akşam Yemeği Menüsü
Limon Kremalı Kek
Arpa Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
Ev Yapımı Lahmacun Tarifi
Hdabla | © 2025 |