Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet)

Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yulaf
  • 50 gr kıyma
  • 1 küçük soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber

Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yemek kaşığı yulaf az az su eklenerek ocakta yumuşayana kadar karıştırılır.
  2. Salça yağ ile kavrulup sulandırılır.
  3. Soğanlar kıyma ile kavrulur.
  4. Sırası ile yulaf üzerine yoğurt ,salça ve kıyma harcı eklenerek servis edilir.
  5. Dilerseniz üzerine ceviz maydanoz da lezzet katıyor.

Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şifa Kaynağı Domatesli Et Suyu Çorbası
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tas Kebabı
Limonlu Kabaran Mis Kokan Kek
Çikolatalı Meyveli Pasta
Portakallı Çatlak Kurabiye
Ballı Bademli Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet