Yoğurtlu Dereotlu Bezelye

Yoğurtlu Dereotlu Bezelye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 konserve bezelye
  • 1 kase mesken yoğurdu
  • 3-5 kısım dereotu
  • Az ölçü tuz (konserve tuzlu oluyor)

Yoğurtlu Dereotlu Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Dereotunu yıkayıp doğrayalım, bezelyenin suyunu süzüp, tüm gereçleri karıştıralım.

Yoğurtlu Dereotlu Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Jersey Süt İle Kaymak Ve Yoğurt Yapımı
Fettucini Bolonez
Brownie Kurabiye
İçli Kozalak Mantı
Dereotlu Poğaça (Margarinsiz)
Kış Sebzeleri Çorbası
Hdabla | © 2025 |