Yoğurtlu Dereotlu Bezelye

Yoğurtlu Dereotlu Bezelye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 konserve bezelye
  • 1 kase mesken yoğurdu
  • 3-5 kısım dereotu
  • Az ölçü tuz (konserve tuzlu oluyor)

Yoğurtlu Dereotlu Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Dereotunu yıkayıp doğrayalım, bezelyenin suyunu süzüp, tüm gereçleri karıştıralım.

Yoğurtlu Dereotlu Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Kızartması
Mısır Gevrekli Kurabiye
Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik
Fındıklı Kurabiye (Bisküvi Kıvamında)
Tuzsuz Nafiye (Videolu)
Lebeniye Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet