Kış Sebzeleri Çorbası

Kış Zerzevatları Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 küçük kök brokoli
  • 3 kök karnabahar
  • Yarım havuç
  • Küçük uzunluk soğan
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı un
  • Göz kararı zeytinyağı yada ayçiçek yağı
  • 1 yemek kaşığı kemik suyu

Kış Zerzevatları Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeleri buharda yada suda haşlayalım ( ben buharda haşladım ).
  2. Soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavuralım içerisine unu ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. 1 çay kaşığı domates salçamızı da atıp kavurmaya devam edelim.
  4. Haşladığımız zerzevatları çatal yardımıyla ezelim kavurduğumuz salçalı soğanın içerisine ekleyip bi tıp karıştıralım.
  5. Bir buçuk su bardağı su ekleyelim be pişirmeye bırakalım.
  6. Kaynadıktan sonra altını kapatalım beş dakika sıcaklığı çıktıktan sonra blanderdan geçirelim.

Miniklerime afiyet olsun❤️.

Kış Zerzevatları Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sumaklı Baharatlı Taze Bezelye Yemeği
1 Yumurtayla Krem Karamel (Yalancı) (Videolu)
Buzlukta Saklanan Soğuk Kahve Tarifi
Çakıl Taşı Drajeli Kurabiye
Çilekli Çikolata Dilimleri
Meyve Şöleni Çikolatalı
Hdabla | © 2025 |