Yoğurt Mayalama

Yoğurt Mayalama Tanımı İçin Malzemeler

  • Süt
  • Yoğurt (maya)

Yoğurt Mayalama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü kaynatın.
  2. Soğumaya başlayınca yoğurdu ekleyip fırına hiçbir müdahale yapmadan içine koyun ve kapağını kapatın. 5-6 saate hazır.
  3. Maya  derecesi 44-46 derecedir. El ile bakılmayı söylemek istemiyorum zira kaynar sütü elinizle denetim etmek tehlikeli olabilir.
  4. 1 kg süte 1 yemek kaşığı yoğurt kâfi olacaktır. Yoğurt mayasını ılık kullanın.

Yoğurt Mayalama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pırasalı Havuçlu Gülen Yüzlü Kaşık Dökmesi (Çok Besleyici Harika Lezzet)
Pizza Poğaça
Bol Meyveli Yaş Pasta
Kete
Balkabaklı Trileçe (Küçük Borcamda)
Nohut Tava
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet