Yaz Tarhanası

Yaz Tarhanası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı karabiber, kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 6 su bardağı su
  • Et suyu

Yaz Tarhanası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sarımsak ve soğan sıvı yağda kavrulur.
  2. Biberler eklenip kavrulur.
  3. Salça eklenip kavrulur akabinde un da eklenip kavrulur.
  4. Yoğurt ve baharatlar eklenip karıştırılır.
  5. Soğuk su da eklenip daima karıştırılır.
  6. Kaynadıktan sonra blenderdan geçirilip tuz eklenip kaynatılır.Afiyet olsun 🥣.

Yaz Tarhanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Pancar Salatası
Chia Puding
Ispanaklı Krep
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat
Karamelize Kestane Şekeri
Ispanaklı Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet