Yalancı Tavuk Göğüsü
Yalancı Tavuk Göğüsü Tanımı İçin Malzemeler
Tavuk göğüsü için;
- 1 lt süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 125 gram tereyağ
- 1 paket vanilya
Üzeri için;
- 1 paket sıvı krema (200)
- 120 gram sütlü çikolata
Yalancı Tavuk Göğüsü Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağı vanilya hariç bütün gereçleri bir tencereye alın un topaklanmamasına dikkat edin.
- Altını açıp devamlı karıştıralım, fokurdamaya başlayınca altını kapatalım.
- Tereyağı ve vanilyayı ekleyelim tereyağı eriyene kadar karıştıralım .
- Sonra 1-2 dk blendıra vuralım.
- Küçük bir borcama döküp yarım saat buz dolabında bekletelim.
- Üzeri için bir tencereye sıvı kremayı dökelim hafif kaynama ya başlayınca altını kapatıp çikolatalar eriyene kadar karıştıralım muhallebinin üzerine dökelim.
Afiyet olsun.
Yalancı Tavuk Göğüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






