Yalancı Boşnak Mantısı

Yalancı Boşnak Mantısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 200 gr kıyma
  • 1 büyük kuru soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber

Üzeri için;

  • 1 kase yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı toz biber

Yalancı Boşnak Mantısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymayı bir kaseye alalım, kuru soğanı minik minik doğrayıp kıymanın üzerine alalım, tuz ,baharatları da ekleyip yoğuralım.
  2. Milföyleri dörde bölelim kıymayı harcı minik minik ortalarına yerleştirelim .
  3. Hepsine birebir süreci uygulayıp elimizle mantı kapatır üzere kapatıp fırın tepsisine yerleştirin.
  4. 180 derece fırında börekleri pişirelim .
  5. Fırından çıkınca tabağa alıp üzerine yoğurt serpelim, sıvı yağ ve toz biberi ocakta kızdırıp üzerine dökelim.
  6. Hepsi bu kadar çok pratik ve çok lezzetli bir tanım.

Yalancı Boşnak Mantısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kırıntılı Çilekli Muffin (Videolu)
Kornişon Turşu
Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze
Bebekler İçin Besleyici Pankek
Bisküvili Pastaya Yeni Boyut
Fırında Karışık Sebze (Sağlık Deposu)
Hdabla | © 2025 |