Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze

Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane kırmızı pancar
  • 8 tane havuç
  • 1 kase yoğurt
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Nane
  • Kekik

Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle havuç ve pancarlarımızı haşlıyoruz.
  2. Daha sonra soğuyunca küp küp doğrayıp üzerine yoğurt havanda dövdüğümüz sarımsak ,tuz ,kekik ve nanemizi ekliyoruz.
  1. Afiyet olsun 😊(Yoğurdun bütün gereçle karışmış olması gerekir)

Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Çikolatalı Helva
Mayasız Pamuk Poğaça (Çok Pratik)
File Bademli Çikolatalı Muffin
En Kolay Magnolia
Tahinli Cevizli Kurabiye
Kahvaltının En Sağlıklı Hali Yulaf
Hdabla | © 2025 |