Yağ Çekmeyen Pişi Tarifi
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 4-4.5 su bardağı un (kontrollü)
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un hariç tüm materyalleri çırpalım.
- Unu denetimli halde ekleyelim. Ele yapışmayan hamur olana kadar yoğuralım.
- İkiye bölüp hamuru açalım çok ince olmayacak istediğiniz formda kesebilirsiniz.
- Kızgın yağda iki yüzünü kızartalım.
Afiyet olsun 🌸.
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











