Yağ Çekmeyen Pişi Tarifi

Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4-4.5 su bardağı un (kontrollü)

Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri çırpalım.
  2. Unu denetimli halde ekleyelim. Ele yapışmayan hamur olana kadar yoğuralım.
  3. İkiye bölüp hamuru açalım çok ince olmayacak istediğiniz formda kesebilirsiniz.
  4. Kızgın yağda iki yüzünü kızartalım.

Afiyet olsun 🌸.

Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İzmir Köfte
Kek
Peynirli Açma (Çok Lezzetli Ve Pratik)
İçi Kaymaklı Kahveli Nefis Tatlı
Sultan Tatlısı
Özel Kısır Tarifi (Salçası Pişen,Soğanı Kavrulan)
Hdabla | © 2025 |