Yaban Mersinli Yulaf Lapası

Yaban Mersinli Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • 1 yemek kaşığı yaban mersini püresi
  • 1 yemek kaşığı labne
  • 1 tatlı kaşığı bal (opsiyonel)
  • Granola
  • 1 yemek kaşığı frambuaz püresi

Yaban Mersinli Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Alt taban için 3 üç yemek kaşığı yulaf lapası konur ,bir çay bardağı süt bir yemek kaşığı frambuaz püresi kısık ateşte pişirilir ve kenarda soğumaya bırakılır.
  2. Üst taban için labne ile bir kaşığı tatlı kaşığı bal karıştırılır renklenmesi için de frambuaz ve ahududu püresi konur .
  3. Granola meyve ve birtakım kuruyemişlerle süslenir ve servis edilir.

Yaban Mersinli Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu İrmik Tatlısı
Soğuk Baklava
Dubai Çikolatalı Krep
Mısırlı Basmati Pirinç Pilavı
Sultan Pilavı
Arpa Şehriye Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet