Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu

Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 paket vanilya tozu
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı un

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi

Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye 1 litre sütü alıp, içine 1 su bardağı şekeri ilave edip, eritiyoruz.
  2. 5 paket toz vanilyayı bu süte ek edip, karıştırınız.
  3. Un, nişastayıda ekleyip karıştırıp, ufak ufak üzeri kaynamaya başlayınca üzeri kabuk bağlamadan alıp, kaselere hisse ediniz.
  4. Üzerine hindistan cevizi tozuyla süsleyiniz.

Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sarı Mercimek Çorbası (8+ Ay)
Çikolata Soslu Tiramisu Pasta
Kadayıf Sarma (Arda’nın Mutfağı)
Cunda Mezesi
Pankek
Brownipare
Hdabla | © 2025 |