Üzüm Kurutma

Üzüm Kurutma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo üzüm (isteğe nazaran arttırabilirsiniz)
  • 2 çorba kaşık zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı karbonat

Üzüm Kurutma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle üzümleri temizliyoruz, kısmından ayırıyoruz ve üzümleri yıkayıp süzün ve daha sonra bir kabın içine alıp üzerine karbonat ve zeytinyağı gezdirip harmanlıyoruz her yerine gelecek formda karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra pak bir bezin üzerine seriyoruz ve güneşe hava alan bir yere koyup kurumasını bekliyoruz.
  3. Güneş sıcaklığı azaldığı için daha geç kurudu benim lakin sıcak günlerde yaparsanız daha çabuk kurur.

Üzüm Kurutma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hatay Mutfağının Vazgeçilmezi Belen Tava Tarifi
Mercimekli Bulgur Pilavı
Bebekler İçin Kabaklı Havuçlu Lezzetli Çorba
Katmer
Vişneli Beyaz Despati Pasta
Kabarmaya Doymayan Açma
Hdabla | © 2025 |