Tuzlu Toplar

Tuzlu Toplar Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağ (oda sıcaklığında yumuşak)
  • 1 su bardağı sıvıyağ
  • 2 adet yumurta (sarılarını üzeri için ayırabilirsiniz)
  • 1 paket kabartma tozu
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Un (yavaş yavaş ekleyip yumuşak ele yapışmayan bir hamur)

Tuzlu Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Üzeri için ayrılan yumurta sarıları hariç tüm materyaller bir kaba alınıp yoğurulur.
  2. Yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
  3. Minik minik topçuklar yapılıp tepsiye dizilir.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürülüp 175 derecelik ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir.

Tuzlu Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Pasta Tarifi
Zerdeçallı Tavuk Çorbası
Ninja Creami Dondurma Makinesi İçin Kakaolu Dondurma Tarifi
Pamuk Pasta
Bulut Kadar Hafif Kremasıyla Kedi Dili Pastası Tiramisu Tadında Kavanoz Tatlısı
Kandil Simidi
Hdabla | © 2025 |