Tüpte Ciğer Kebap

Tüpte Ciğer Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet uzun yeşil biber
  • 2 adet orta uzunluk kırmızı soğan
  • Yarım kilo çeri domates
  • Yarım kilo tavuk ciğeri

Sosu için;

  • 1,5 çorba kaşığı domates salçası
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay bardağı ayçiçek yağı

Tüpte Ciğer Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri güzelce yıkayın.
  2. Ardından çeri domates hariç, öteki materyalleri orta büyüklükte kesin.
  3. Marşmelov çubuğuna bütün gereçleri tıpkı sıraya gelecek formda batırıp dizin.
  4. Hazırladığınız ciğer kebapları dışarıda kalmayacak halde büyük bir tepsiye dizin.
  5. Sos; yağı ve salçayı bir tavaya alın kavurduktan sonra içerisine tuz ve suyu ek edin.
  6. Tepsiyi tüpe alıp üzerine sosu gezdirin ve pişmeye bırakın. Afiyet olsun🍴♨️.

Tüpte Ciğer Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Yumuşak Tavuk Çöp Şiş
Su Böreği
Patlıcan Sarma
Elmalı Havuçlu Tarçınlı Kek
Yenibaharlı Patatesli Çiçek Poğaça
Fırında Köfteli Patates Dizme
Hdabla | © 2025 |