Tüpte Ciğer Kebap
Tüpte Ciğer Kebap Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet uzun yeşil biber
- 2 adet orta uzunluk kırmızı soğan
- Yarım kilo çeri domates
- Yarım kilo tavuk ciğeri
Sosu için;
- 1,5 çorba kaşığı domates salçası
- 1,5 tatlı kaşığı tuz
- 1,5 su bardağı su
- 1 çay kaşığı toz biber
- 1 çay bardağı ayçiçek yağı
Tüpte Ciğer Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün materyalleri güzelce yıkayın.
- Ardından çeri domates hariç, öteki materyalleri orta büyüklükte kesin.
- Marşmelov çubuğuna bütün gereçleri tıpkı sıraya gelecek formda batırıp dizin.
- Hazırladığınız ciğer kebapları dışarıda kalmayacak halde büyük bir tepsiye dizin.
- Sos; yağı ve salçayı bir tavaya alın kavurduktan sonra içerisine tuz ve suyu ek edin.
- Tepsiyi tüpe alıp üzerine sosu gezdirin ve pişmeye bırakın. Afiyet olsun🍴♨️.
Tüpte Ciğer Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









