Trabzon Çikolatası

Trabzon Çikolatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 yemek kaşığı dolusu fındık ezmesi yahut kreması
  • 3 yemek kaşığı kavrulmuş kadayıf
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 120 gram sütlü çikolata

Trabzon Çikolatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kavrulmuş kadayıfı eritilmiş tereyağında bir tıp döndürün.
  2. Fındık ezmesi, tahini ekleyip karıştırın.
  3. Çikolatayı benmari tarzı eritin.
  4. Kalıba çikolatan ince bir katman döküp dondurun.
  5. İçine fındıklı harcı ek edip, üzerine tekrar ince bir çikolata eği yapın.
  6. Çikolatayı derin dondurucuda 5-10dk bekletin.
  7. Çikolatayı kalıptan çıkarıp afiyetle yiyin.

Trabzon Çikolatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Çatlak Kurabiye
Lahana Sarması (Kıymalı)
Fırında Sütlaç
Saray Sarması
Mayalı Poğaça
Ramazan Pidesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet