Avokado Ezmesi

Avokado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgunlaşmış avakado
  • 3 kaşık lor peyniri
  • 1 diş sarımsak
  • 2 kaşık zeytinyağ
  • Yarım limon suyu
  • Kuru nane pulbiber
  • Karabiber
  • Tuz

Avokado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Avakadoyu kabuğundan ayırıp çatal yardımıyla ezelim.
  2. Lor peyniri, ezilmiş sarımsak ,zeytinyağı, limon, tuz ve baharatlarımızı ek edip güzelce karıştıralım.Afiyet olsun.

Avokado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Malzemeli Fit Hurma Topları
Köfteli Patlıcan
Domatesli Yumurta
Havuçlu Arpa Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi (Şifa Gibi Çorba)
Pamuk Gibi Trileçe Tarifi (Videolu)
Kozalak Pasta
Hdabla | © 2025 |