Ton Balıklı Tahinli Meze

Ton Balıklı Tahinli Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kutu ton balığı (yağlı, suyu süzülmüş)
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber (damak zevkinize göre)
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 avuç iri taneli ceviz (doğranmış)

Ton Balıklı Tahinli Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaseye ton balığını ekleyin.
  2. Üzerine tahin, zeytinyağı ve mayonezi ekleyin.
  3. Karışıma tuz ve karabiber ekleyerek tatlandırın.
  4. Son olarak, doğranmış iri taneli cevizleri ekleyin ve tüm materyalleri uygunca karıştırın.
  5. İsteğe bağlı olarak marul yaprakları üzerinde yahut krakerlerle servis edebilirsiniz.

Ben bunu taşımalık tanım olarak yaptım lakin siz çok hoş bir biçimde masanızı süsleyebilirsiniz.

Ton Balıklı Tahinli Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte (Kolay Malzemeli)
Kahvaltılık Süt Kaymağı
Ispanaklı Yağlı Pide
Çikolatalı Nişastalı Kurabiye
Ispanaklı/Peynirli Rulo Börek (Yumuşacık)
Pişmeyen Tiramisu
Hdabla | © 2025 |