Ton Balıklı Makarna

Ton Balıklı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna fiyonk( istediğiniz formlu )
  • 1 kutu ton balığı  konservesi
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Yarım demet maydanoz
  • Tuz
  • 1-2 adet domates
  • Pul biber
  • Sıvı yağ
  • Karabiber

Ton Balıklı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarnayı uygun tencerede az tuz ekleyerek sıcak suda haşlayalım.
  2. Haşlanan makarnayı süzelim (pişme vakti makarnanın cinsine ve markasına nazaran değişiklik gösterebilir).
  3. Bir sos tavasında rendelenmiş domateslerimizi ve sıvı yağ ekleyip daha sonra salçayı ek edip biraz kavuralım.
  4. Ton balığını da yağını süzerek ekleyip, 1-2 dakika pişirelim.
  5. Baharatlarını ve tuzunu da ayarlayıp, makarnaları sosa ekleyin.
  6. 1-2 defa karıştırdıktan sonra ocaktan alalım.
  7. En son ince kıyılmış  maydanozu ekleyip, servis edelim. Afiyet olsun.

Ton Balıklı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Merveli Turta
Acılı Ekşili Meksika Salatası
Kenger Yogurtlaması
Kadayıflı Muhallebi
Kavanoz Tatlısı
Tandırda Balık
Hdabla | © 2025 |