Ton Balıklı Makarna
Ton Balıklı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna fiyonk( istediğiniz formlu )
- 1 kutu ton balığı konservesi
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Yarım demet maydanoz
- Tuz
- 1-2 adet domates
- Pul biber
- Sıvı yağ
- Karabiber
Ton Balıklı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Makarnayı uygun tencerede az tuz ekleyerek sıcak suda haşlayalım.
- Haşlanan makarnayı süzelim (pişme vakti makarnanın cinsine ve markasına nazaran değişiklik gösterebilir).
- Bir sos tavasında rendelenmiş domateslerimizi ve sıvı yağ ekleyip daha sonra salçayı ek edip biraz kavuralım.
- Ton balığını da yağını süzerek ekleyip, 1-2 dakika pişirelim.
- Baharatlarını ve tuzunu da ayarlayıp, makarnaları sosa ekleyin.
- 1-2 defa karıştırdıktan sonra ocaktan alalım.
- En son ince kıyılmış maydanozu ekleyip, servis edelim. Afiyet olsun.
Ton Balıklı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















