Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler
Kreması için;
- 1 lt süt
- 1 bardak şeker
- 7 tepeleme kaşığı un
- 1 adet yumurta sarısı
- 2 paket vanilya
- 1 paket labne (200 gr)
Islatmak için;
- Granül kahve
- Sıcak su
Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt, şeker, un ve yumurta sarısını tenceremize koyup topak kalmayana kadar karıştırıyoruz daha sonra ocağın altını açıp kaynamaya bırakıyoruz.
- Kaynadıktan sonra labne ve vanilya ekleyip mikserler çırpıyoruz.
- O sırada kahve ve sıcak suyu çözdürüp kedi lisanlarını ıslatıp, ister borcama ister kuplara koyuyoruz.
- Üzerine kakao serpip servis ediyoruz.
Afiyet olsun.
Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
