Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için;

  • 1 lt süt
  • 1 bardak şeker
  • 7 tepeleme kaşığı un
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 paket vanilya
  • 1 paket labne (200 gr)

Islatmak için;

  • Granül kahve
  • Sıcak su

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, şeker, un ve yumurta sarısını tenceremize koyup topak kalmayana kadar karıştırıyoruz daha sonra ocağın altını açıp kaynamaya bırakıyoruz.
  2. Kaynadıktan sonra labne ve vanilya ekleyip mikserler çırpıyoruz.
  3. O sırada kahve ve sıcak suyu çözdürüp kedi lisanlarını ıslatıp, ister borcama ister kuplara koyuyoruz.
  4. Üzerine kakao serpip servis ediyoruz.

Afiyet olsun.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Nefis Pizza Tarifi
Tepsi Kebabı
Kupta Muhallebili Kedi Dili
Kırmızı Pancar Salatası
Dereotlu Kapya Biberli Poğaça
Dışı Çıtır İçi Yumuşak Kadınbudu Köfte
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet