Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket kedi lisanı bisküvi
  • 2 paket krem şanti
  • 3 bardak süt
  • 1 yemek kaşığı granül kahve
  • 1 su bardağı sıcak su
  • Yarım paket damla çikolata

Süslemek için;

  • Kakao ve kahve

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir kaba granül kahve ve süt ve sıcak suyu alıp eritiyoruz.
  2. Uygun bir kaba tekrar krem şanti ve sütü alıp karıştırıyoruz.
  3. Krem şantiye damla çikolatayı ekliyoruz ve 2 dk dinlendiriyoruz.
  4. Borcama kedilimi ıslatıp diziyoruz.
  5. Arasına krem şantiyi sürüyoruz.
  6. Tekrar kahveye bulayıp kedilini dizip krem şantiyi sürüyoruz.
  7. Üzerine kakao ve kahve sarışımını serpiyoruz. Afiyet olsun.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ordu Usulü Levrek Buğulama
El Açması 40 Kat Börek
Salma/Çekme Makarna
Fakir Et Kavurma
Fırını Aratmayacak Pastane Simit Poğaçası
Bu Tarifi Deneyenler Klasik Mezelerden Vazgeçiyor
Hdabla | © 2025 |