Tepside Tiramisu

Tepside Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 paket labne peyniri
  • 2 paket kedi lisanı bisküvisi

Sos için;

  • 1 yemek kaşığı kahve
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 3 paket granül kahve
  • 3 bardak ılık su

Tepside Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Vanilya ve labne hariç bütün malzemeyi karıştırıp ocağa alalım ,muhallebi üzere oluncaya kadar pişirelim.
  2. Piştikten sonra üzerine bir paket vanilyayı koyup karıştıralım, ılıdıktan sonra labne peyniri koyup mikserle 3-4 dakika çırpalım.
  3. Ilık su ile granül kahveyi karıştıralım ,kedi lisanlı bisküvilerimizi batırıp tepsiye sıralayalım.
  4. Üzerine hazırladığımız muhallebinin yarısını dökelim.
  5. Üzerine bir yemek kaşığı kakao ,1 yemek kaşığı türk kahvesi ile hazırladığımız karışımdan eleyelim üzerine tekrar kedi dillerimizi sıralayalım.
  6. Tekrar üstüne muhallebimizi dökelim üzerine tekrar kakaolu ve kahveli tozumuzdan eleyelim soğuduktan sonra servis yapalım afiyet olsun.

Tepside Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Pide
Airfryer’da Sufle
Portakallı İrmik Tatlısı
Nohut Yemeği
Saçaklı Poğaça
Ispanak Graten
Hdabla | © 2025 |