Tencerede Karnıbahar Yemeği

Tencerede Karnıbahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet karnabahar (orta boy)
- 1 adet patates
- 3 adet soğan (küçük boy)
- 2 adet havuç
- 5-6 adet sarımsak
- 2 adet domates (konserve koydum ben)
- Yarım kaşık biber salçası (isteğe göre)
- Yağ (göz kararı)
- 1 su bardağı su (isteğe bağlı )
- Tuz
- Karabiber
Tencerede Karnıbahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharları küçük kesimlere ayırıyoruz.
- Patates, soğan, havuç ve sarımsaklarımızı hazırlıyoruz. Hepsini yıkıyoruz.
- Tencereye yağ koyuyoruz. Hafif soğanları yağda kavuruyoruz.
- Salçasını ekliyoruz, karıştıyoruz.
- Hazırladığımız gereçlerin hepsini tencereye koyuyoruz.
- Daha sonra suyunu ekliyoruz.
- Piştikten sonra baharatlarını ekliyoruz.
Afiyet olsun 😊
Tencerede Karnıbahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






