Tencerede Karnıbahar Yemeği

Tencerede Karnıbahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar (orta boy)
  • 1 adet patates
  • 3 adet soğan (küçük boy)
  • 2 adet havuç
  • 5-6 adet sarımsak
  • 2 adet domates (konserve koydum ben)
  • Yarım kaşık biber salçası (isteğe göre)
  • Yağ (göz kararı)
  • 1 su bardağı su (isteğe bağlı )
  • Tuz
  • Karabiber

Tencerede Karnıbahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharları küçük kesimlere ayırıyoruz.
  2. Patates, soğan, havuç ve sarımsaklarımızı hazırlıyoruz. Hepsini yıkıyoruz.
  3. Tencereye yağ koyuyoruz. Hafif soğanları yağda kavuruyoruz.
  4. Salçasını ekliyoruz, karıştıyoruz.
  5. Hazırladığımız gereçlerin hepsini tencereye koyuyoruz.
  6. Daha sonra suyunu ekliyoruz.
  7. Piştikten sonra baharatlarını ekliyoruz.
    Afiyet olsun 😊

Tencerede Karnıbahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Palamut Izgara
Arpa Şehriyeli Tavuklu Salata
En Pratik Borcam Pastası
Cacık
Gülen Tabak (Smoothie Bowl)
Avakadolu Poşe Yumurta
Hdabla | © 2025 |