Cacık

Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 5/6 kaşık süzme yoğurt
  • 1 su bardağı soğuk su
  • 1 küçük salatalık
  • Tuz
  • Kuru nane

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Kuru nane

Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurdumuzu bir kaseye alalım üstüne ince ince salatalığı doğrayalım, suyu ve tuzu ekleyip karıştıralım cacığımızı bir kaseye alalım ve üstüne yağı ve naneyi ekleyelim afiyet olsun😋😋😋
  2. İnstagram gülişin. Mtfg ve nefis yemek tanımlarından takip etmeyi unutmayın kızlar ☺️☺️

Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Misafirleriniz Çok Şaşıracak Süzme Yoğurt Böreği (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sufle
Zeytinyağlı Karışık Kızartma
Çikolata Soslu Kedi Dilli Pasta
Karaköy Poğaçası
Kumlu Pasta
Kıymalı Pide
Hdabla | © 2025 |