Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek
Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yufka
- Kaşar peyniri
- Ezine peyniri
- Sıvıyağ
Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yufkayı dörde bölün.
- Üç kenarından biraz biraz kesin.
- Kare halinde kesim elde edin.
- Kestiğiniz kesimin bir modülünü ortaya koyup üzerine kaşar ve ezine peynirini koyalım.
- Üzerlerine kalan iki parçayı koyup kenarlarından katlayıp kare yahut dikdörtgen halinde börekler elde edin.
- Tavaya 2-3 tatlı kaşığı sıvı yağ ve börekleri koyup gerili önlü pişirin.
- Pişen börekleri servis tabağına alın
Afiyet olsun.
Not: böreğin iç harcı size kalmış ne isterseniz konutta ne varsa onu koyabilirsiniz.
Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















