Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek

Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yufka
  • Kaşar peyniri
  • Ezine peyniri
  • Sıvıyağ

Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı dörde bölün.
  2. Üç kenarından biraz biraz kesin.
  3. Kare halinde kesim elde edin.
  4. Kestiğiniz kesimin bir modülünü ortaya koyup üzerine kaşar ve ezine peynirini koyalım.
  5. Üzerlerine kalan iki parçayı koyup kenarlarından katlayıp kare yahut dikdörtgen halinde börekler elde edin.
  6. Tavaya 2-3 tatlı kaşığı sıvı yağ ve börekleri koyup gerili önlü pişirin.
  7. Pişen börekleri servis tabağına alın

Afiyet olsun.

Not: böreğin iç harcı size kalmış ne isterseniz konutta ne varsa onu koyabilirsiniz.

Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Magnolia
Soğan Mezesi (Kebapçı Mezesi)
Yöresel Turşu Kavurma (Karadenize Ait Mutlaka Deneyin)
Çıtır Yufkalı Makarnalı Rus Salatası
Doğum Günü Pastası ( Hazır Almaya Son )
Patlıcan Kebabı
Hdabla | © 2025 |