Tavuklu Sebzeli Pilav

Tavuklu Sebzeli Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet tavuk göğüs
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 çay bardağı haşlanmış bezelye
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet havuç
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 4 su bardağı sıcak su

Tavuklu Sebzeli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kısık ateşte soteleyin .
  2. Üzerine sıvı yağ ve tereyağı ek edip karıştırın.
  3. Ardından havuçları ,ince doğranmış kuru soğanı ek edip bir ölçü soteleyin.
  4. Ardından bezelyeleri ek edip karıştırın.
  5. Üzerine yıkanmış pirinçi ek edip ,karabiber, tuz ve suyu ek edip pişmeye bırakın.
  6. Suyunu ocaktan alıp üzerini kapatıp dinlenmeye bırakın dilediğiniz üzere servis yapın afiyet olsun.

Tavuklu Sebzeli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şiş Köfte
Mantar Sote
Süzme Çorbası
Soslu Kırmızı Biberli Makarna
En Pratiğinden Çiğ Köfte
Fındıklı Kurabiye (Bisküvi Kıvamında)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet