Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kalçalı but
  • 4 su bardağı pirinç
  • 3.5 su bardağı tavuk suyu
  • 1.5 su bardağı su
  • Tereyağ
  • Tuz

Tavuklu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı haşlayalım suyundan ayıralım ve tavukları didikleyelim.
  2. Tereyağını ocağa alıp eritelim .
  3. Pirinçlerin suyunu süzüp kavuralım.
  4. Daha sonra tavuk suyunu ve suyu dökelim.
  5. Tuzu ekleyelim pişmeye bırakalım.
  6. Pilavda piştikten sonra servis edebiliriz.

Tavuklu Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cennet Çorbası
Sebzeli Mercimek Çorba
Ramazan İçin Evde Ekmek (Ayçiçekli)
Hindistan Cevizli Kurabiye
Çikolatalı Fit Çörek (Airfryer İle)
Tavuk İskender
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet