Tavuklu Arap Tava

Tavuklu Arap Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 modül tavuk göğsü
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 adet sivri biber
  • 7-8 diş sarımsak
  • 1 adet domates
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı biber ve domates salçası
  • İsot

Tavuklu Arap Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri küçük küçük doğrayalım.
  2. Geniş bir kaba alıp baharatları, yağı ve salçayı ekleyerek karıştıralım.
  3. Pişireceğimiz tepsiye alıp karıştırdığımız kabı yarım çay bardağı kadar suyla çalkalayıp tepsiye gezdirelim.
  4. 180 derecede yarım saat üzeri yağlı kağıt kapalı pişirelim.
  5. Sonra fırından alıp karıştırıp gereksinime nazaran 15-20 dakika kadar daha pişirelim.

Tepsiden yerseniz daha lezzetli gelebilir 😊😊 afiyet olsun.

Tavuklu Arap Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dağılmayan Çatlamayan İçli Köfte
Pratik Elmalı Rulo Pasta
Muhacir Paçası
Ganajlı Magnolia Tarifi (Yumurtasız)
Haşhaşlı Revani
El Açması Midye Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet