Çilekli Ve Karanfilli Ev Yapımı Limonata

Çilekli Ve Karanfilli Konut Üretimi Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 10-12 adet yahut 200 gram çilek
  • 5 adet yahut 500 gram limon
  • 1/2 (yarım) su bardağı toz şeker
  • 5 su bardağı su
  • 2-3 adet karanfil
  • 3-4 kol taze nane

Çilekli Ve Karanfilli Konut İmali Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Cam bir kaseye şekeri dökelim. Üzerine 5 limonun kabuklarını rendeleyelim. Şeker ile ovalayarak özdeşleşmesini sağlayalım. Gerisinden çilekleri rendeleyip yahut robottan çektirip karışın içine katıp ovalamaya devam edelim.
  2. Kabuğu soyulan limonun suyu ile 5 su bardağı su ek edilerek şeker eriyinceye kadar karıştırılır.
  3. İçine 2-3 adet karanfil ve taze nane katılarak buzdolabına kaldırılır. 2-3 saat sonra buzdolabından çıkarılarak bir tülbent yardımıyla diğer bir kaba süzülür.
  4. Uygun bardaklarla süslenerek servis edilir.

Çilekli Ve Karanfilli Konut Üretimi Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Spoonful ( Kaşık Tatlısı, Kolay Tatlı)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köstebek Pasta
Tarak Tatlısı
Kaşık Tatlısı
Kakaolu Cevizli Enfes Kek
Tavuklu Fit Marul Dürüm
Hurmalı Fit Çikolata
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet