Çilekli Ve Karanfilli Ev Yapımı Limonata

Çilekli Ve Karanfilli Konut Üretimi Limonata Tanımı İçin Malzemeler
- 10-12 adet yahut 200 gram çilek
- 5 adet yahut 500 gram limon
- 1/2 (yarım) su bardağı toz şeker
- 5 su bardağı su
- 2-3 adet karanfil
- 3-4 kol taze nane
Çilekli Ve Karanfilli Konut İmali Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
- Cam bir kaseye şekeri dökelim. Üzerine 5 limonun kabuklarını rendeleyelim. Şeker ile ovalayarak özdeşleşmesini sağlayalım. Gerisinden çilekleri rendeleyip yahut robottan çektirip karışın içine katıp ovalamaya devam edelim.
- Kabuğu soyulan limonun suyu ile 5 su bardağı su ek edilerek şeker eriyinceye kadar karıştırılır.
- İçine 2-3 adet karanfil ve taze nane katılarak buzdolabına kaldırılır. 2-3 saat sonra buzdolabından çıkarılarak bir tülbent yardımıyla diğer bir kaba süzülür.
- Uygun bardaklarla süslenerek servis edilir.
Çilekli Ve Karanfilli Konut Üretimi Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



