Tavuk Köftesi

Tavuk Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 modül tavuk göğsü
  • 3 diş sarımsak
  • 3 ince dilim kaşar
  • Bir tutam maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Nane
  • Kekik

Dışı için;

  • 2 yemek kaşığı galeta unu

Tavuk Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Galeta unu dışındaki tüm gereçleri rondoya koyuyoruz ve düzgünce karışana kadar çekiyoruz.
  2. Bir kaseye galeta ununu koyup tavuktan elimizle ceviz büyüklüğünde modüller alarak un ile yuvarlıyoruz.
  3. Airfryerda 170 derecede 18 dk pişiriyoruz.
  4. Arada çıkarıp köfteleri çeviriyoruz.
  5. Kızardığı vakit tavuk köftelerimiz hazır oluyor.Afiyet olsun 🌸.

Tavuk Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Pratik Sebzeli Kahvaltılık Krep
Hoşberim (Cızbızz)
Patates Püresi Yatağında Güveçte Tavuk Sote (Yok Böyle Lezzet)
Şekerpare
Peynirli Poğaça
Bebişlere Kahvaltı 6 Ay
Hdabla | © 2025 |