Tavada Kapalı Pizza

Tavada Kapalı Pizza Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet lavaş
  • 3-4 küp kaşar peyniri
  • 3-4 küp lisan peyniri
  • 3-4 dilim sucuk ve sosis
  • 2 -3 tatlı kaşığı mısır
  • 1-2 adet yeşil ve siyah zeytin
  • 3 büyük ince dilim kaşar peyniri
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 2 adet çeri domates

Tavada Kapalı Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavada tereyağı eritilir. Lavaş tavaya koyulur, büyük kaşar peynirleri hariç bütün materyaller lavasın üzerine dizilir( küp kaşarlardan başla)
  2. en son büyük dilim kaşarlar koyulur tavanın kapağı kapatılır.
  3. Peynirler eridikten sonra lavaş bir spatula yardımı ile ikiye katlanır. 1 dakika daha piştikten sonra tavadan alınır.

Tavada Kapalı Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Beyti Kebabı (En Basitinden/Yalancı)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekler
Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
Kuzu Marullu Burata Salatası
Airfryer’da Sufle
Fırında Hindi Ve İç Pilav
Çıtır Yufkalı Soğanlı Meze
Hdabla | © 2025 |