Tarhanalı Kaşarlı Omlet (8+ Ay)

Tarhanalı Kaşarlı Omlet (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay kaşığı tereyağ
  • 1 yumurta
  • 1 silme tatlı kaşığı tarhana
  • 2 dilim kaşar

Tarhanalı Kaşarlı Omlet (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve tarhanamızı bir kaseye alıp güzelce çırpalım.
  2. Tavamıza tereyağını alalım.
  3. Tereyağ eriyince karıştırdığımızı yumurta ve tarhananı ekleyelim.
  4. Arkalı önlü pişirelim.
  5. Üzerine rendelediğimiz kaşarı ekleyip ocağın altını kapatalım. Miniklere afiyet olsun 💙.

Tarhanalı Kaşarlı Omlet (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Üçgen Mantı (Sinop Mantısı)
Sütlü Kız Pastası
Bebek Pudingi
Tiriliçe (Az Ölçülü)
Meyveli Yaz Pastası
Makarna Salatası
Hdabla | © 2025 |