Tam Kıvamında Kabak Tatlısı

Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 2.5 kilo bal kabağı
- 5 su bardağı şeker
Üzeri için;
- Tahin
- Ceviz
Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabağı 2-3 parmak genişliğinde dilimleyelim.
- Yayvan bir tencereye dizelim.
- Şekeri üzerine dökelim.
- Ocakta harlı ateşte 20 – 25 dk pişirelim.
- Daha evvelce ısınmış 200 derece fırında üzeri hafif karamelize olana kadar pişirelim.
- Soğuyan tatlımızı tahin ve ceviz eşliğinde servis edelim.Afiyet olsun.
Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








