Sürtlü İrmik Tatlısı (Cup)

Sürtlü İrmik Tatlısı (Cup) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik irmik
  • 1 paket vanilya

Sürtlü İrmik Tatlısı (Cup) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü tencereye alın. Üzerine irmik ve şekeri ekleyin. Daima karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirin.
  2. Piştikten sonra altını kapatıp 1 paket şekerli vanilin ekleyip tekrar karıştırın.
  3. Cuplara bölüştürün ve 1 saat buzdolabında bekletip tüketin.

Afiyet olsun 🥰

Sürtlü İrmik Tatlısı (Cup) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ezogelin Çorbası
Kabak Tarator
Dereotlu Puf Puf Pişi
Patlıcan Mezesi
Üzüm Yaprağı Sarması
Ev Yapımı Sucuk
Hdabla | © 2025 |