Süpriz Pasta

Süpriz Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kalpli bisküvi
  • 1 paket pastacı kreması (dilerseniz kendiniz yapabilir ya da ya da hazır alabilirsiniz)
  • Süt
  • 1 paket krem şanti
  • Çay kaşığının ucuyla azıcık besin boyası
  • Damak zevkinize nazaran meyve (ben yalnızca muz kullandım)

Süpriz Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle pastacı kremamızı hazırlıyoruz. Hazır alacaksanız pişme gerektirmeyen krema almanızı öneririm.
  2. Diğer yandan kremşantimizi yapıyoruz biraz çırpıp kıvam aldıktan sonra besin boyamızı döküp düzgünce çırpalım dilerseniz en az yarım saat dolapta dinlendirin kıvamının sulu olmamasına dikkat edin.
  3. Kalpli bisküvilerimizi servis tabağımıza koyuyoruz üzerine kaşık ya da fırça yardımıyla süt sürüyoruz çok fazla dökmeyin kurabiye çabucak emiyor ve ıslanıyor pastanız yıkılabilir.
  4. Krema pompası yardımıyla kurabiyemizin kenarlarından bir sıra geçiyoruz(kenarlarını sıfırlamayın hisse bırakın üzerine yük binince kenarlarından akmasın) orta kısmına pastacı kremamızı sürüyoruz ve öteki kurabiyemizi dikkatlice üzerine koyuyoruz koyduktan sonra bastırmayın.
  5. Bu kata da tıpkı şekili uyguluyoruz evvel ıslatıyoruz sonra kramşanti ve krema sonra kremamızın üzerine doğradığımız muzlarımızı koyuyoruz muzu evvelden doğramayın çabucak kararıyor.
  6. O katıda kapatı birebir biçimde muzlu bir sıra yapıp başka don kurabiyemizi de koyup sülemeye başlıyoruz. Ben kardeşime yaptım süsleme büsbütün sizin hayal gücünüze kalmış.

Süpriz Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şalgam Suyu (En Doğalından)
Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı
Ustasından Orjinal Trileçe
Tart Kalibinda Kostebek Pasta
Etli Nohut Yemeğim
Domatesli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |