Etli Nohut Yemeğim

Etli Nohut Yemeğim Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kuru soğan
- 1.5 su bardağı haşlanmış nohut
- 350 gr dana kuşbaşı eti
- 1.5 yemek kaşığı biber salçası
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ yahut zeytinyağı
- 3 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon
Etli Nohut Yemeğim Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etleri güzelce yıkıyoruz ve tencereye koyuyoruz.
- Suyunu çekene kadar pişiriyoruz akabinde tencereye yağı koyuyoruz.
- Etler piştikten sonra yağla birlikte soğanı koyup kavuruyoruz.
- Salça ek edip kavurmaya devam ediyoruz.
- En son nohut ve baharatları tuzu ek edip pişiriyoruz.
- Servise hazır afiyet olsun.
Etli Nohut Yemeğim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


