Etli Nohut Yemeğim

Etli Nohut Yemeğim Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuru soğan
  • 1.5 su bardağı haşlanmış nohut
  • 350 gr dana kuşbaşı eti
  • 1.5 yemek kaşığı biber salçası
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ yahut zeytinyağı
  • 3 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon

Etli Nohut Yemeğim Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri güzelce yıkıyoruz ve tencereye koyuyoruz.
  2. Suyunu çekene kadar pişiriyoruz akabinde tencereye yağı koyuyoruz.
  3. Etler piştikten sonra yağla birlikte soğanı koyup kavuruyoruz.
  4. Salça ek edip kavurmaya devam ediyoruz.
  5. En son nohut ve baharatları tuzu ek edip pişiriyoruz.
  6. Servise hazır afiyet olsun.

Etli Nohut Yemeğim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çilek Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beyti Kebap
Pırasalı Buzluk Böreği
Özbek Pilavı
Közlenmiş Patlıcanlı Tavuk Salatası
Tahinli Ayva Tatlısı
Affogato
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet