Şalgam Suyu (En Doğalından)

Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg mor şalgam (havuç üzere olan)
  • 5 kg kaynamış soğumuş su
  • Yarım su bardağı ince bulgur
  • 20-25 adet nohut
  • 2 buçuk yemek kaşığı iri tuz

Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak suyu kaynatıp soğutun.
  2. Sonra şalgamları doğrayın.
  3. Ardından bulgur ve nohutu bez kese içerisine bağlayın.
  4. 5 litrelik kavanoza şalgamı bulgur nohut keseciklerini ve tuzu ekleyin.
  5. Suyu ekleyin, ağzını kapatın.
  6. 20/25 gün sonra süzülür, içindeki nohut ve bulgur alınır, şalgam suyunuz hazır acı isteyen üretim etabında ekleyebilirsiniz.

Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cevizli Un Helvası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Reçel
Çay Saati
Kereviz Dolması
Kıymalı Beşamel Soslu Patlıcan
Kiymali Taze Fasulye
Tavuklu Silor/Ziron
Hdabla | © 2025 |