Sündürme (Giresun Yöresine Ait Çökelikli)

Sündürme (Giresun Yöresine İlişkin Çökelikli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 5 yemek kaşığı köy çökeleği (lor peyniri de olur)
  • 2 adet çırpılmış yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzeri için:

  • Karabiber

Sündürme (Giresun Yöresine İlişkin Çökelikli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını eritelim.
  2. Üzerine çökelekleri ekleyelim.
  3. Tereyağında çökeleği eritelim bir iki çevirelim.
  4. Ardından yumurtayı ve tuzu ekleyip biraz karıştıralım.
  5. Kısık ateşte kapağı kapalı formda pişirelim.
  6. Son olarak üzerine karabiber ekleyelim.

Çökelek yöresel bir tat ve tadı şahane. Lor peynirli yumurta üzere düşünün.

Biz tavadan ekmeğe banarak yiyoruz denemelisiniz.

Sündürme (Giresun Yöresine İlişkin Çökelikli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bal Kabağı Helvası
5 Dakikada Şekersiz 4 Malzemeli Toplar
Taze Fasülye Turşusu
Brokoli Çorbası
Portakallı Kek
Tavuklu Sebzeli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet