Sufle

Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 40 gram biter çikolata
  • 40 gram sütlü çikolata

Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tereyağ ve çikolatalarımızı uygun bir tavada kısık ateşte eritiyoruz.
  2. Derin bir kabımıza yumurtalarımızı kırıyoruz ve şekerimizi ekleyip, köpük köpük olana kadar karıştırıyoruz unumuzu ekliyoruz ve eriyen karışımımızı içine ekliyoruz karıştırıyoruz.
  3. Sufle kaplarımızı yağlıyoruz ve karışımımızı bölüyoruz 4 adet çıkıyor.
  4. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10 dk pişiriyoruz.

Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Çorbası
Tadı Damağınızda Kalacak Çikolatalı Pasta
Ağızda Dağılan Elmalı Tart
Gırık
Kereviz Salatası (Süslü)
Çörek Otlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |