Soslu Kanat

Soslu Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kanat
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı kajun baharatı
  • Az karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Biraz kimyon
  • 1 diş sarımsak

Soslu Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri karıştır.
  2. Yanına patates ve biber ekle.
  3. 200 derece fanlı ayarda 35 dk pişti.

Soslu Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Islak Kek
Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni
Fırın Sütlaç
Rus Salatası (Milföy Çanağında)
Tiramisu Pasta (Videolu)
Magnolia (Ganajlı)
Hdabla | © 2025 |